Hei og velkommen hit

Jeg heter Ester Hovden, vestlending med mange dialekter, sanger, økonom og humørspreder - og jeg hjelper slankeopererte til å trives med kroppen sin og få et komplett nytt liv. Det å endre hva du tenker om deg selv og selvrespekt - gir deg nøkkelen til å være fornøyd og trives med den “nye” kroppen din.

Jeg har tatt utdanning i voksen alder, og har en allsidig arbeidserfaring. Alt ifra å jobbe som pleiemedhjelper på sykehjem - til internatleder og kjøkkensjef for en videregående skole med mange elever. Jeg har også vært selger i 20 år - og elsker å hjelpe andre mennesker.

Men livet har ikke alltid vært en dans på roser; fra å være deprimert og overvektig i mange år begynte jeg å studere og startet på min totale forandring- både mentalt og kroppslig. Jeg hadde slanket meg fra å være 65 kg til å bli 118 kilo - men jeg måtte endre mine mentale sannheter om meg selv før jeg ba om hjelp og fikk en Gastric Bypass i oktober 2014.

Drømmen om en slank kropp - og den friheten det ga meg var det som jeg ville ha. Men etter å ha gått ned 40 kilo på ketolysekuren i 2003 fant jeg ut at jeg ikke ble mer lykkelig - jeg hadde ikke gjort noe med årsaken til overvekten. Så etter å ha lagt på meg alle kiloene igjen - endret jeg hele livet mitt.

Å gå ifra deprimert til i dag å være en grûnder uten begrensninger - har vært hard jobbing men også masse glede. Å tørre å tenke at jeg kan utgjøre en forskjell for andre - ja det var vanskelig å fatte for 15 år siden. I dag brenner jeg for å endre holdninger til slankeoperasjoner og de som er opererte - at mennesker skjønner at det ikke er en lettvint løsning som du er sååå heldig å få.

Vi er nemlig den som tør å ta ansvar for livet vårt- og gjennomfører endringene som trengs.

Jeg håper du har lyst til å følge meg på bloggen min, og prøve ut gratistreningene. La oss bli kjent - og har du lyst til å jobbe sammen med meg - så gleder jeg meg til å hjelpe deg videre  slik at du kan bli glad i deg selv og ha det godt inni deg hver dag.

Sommeren 2014 på mitt største

Dette bildet er tatt juli 2014 da jeg var på mitt største. Jeg veide 118 kg men var klar til å ta slankeoperasjon samme høst etter å ha gjennomgått to livsstilsendringskurs i Kristiansand. Den viktigste endringen hadde skjedd på innsiden av hodet - først da var jeg klar for endring.

Gift med min beste venn

Etter å ha vært alene i fire år, ble jeg funnet av denne mannen. I dag er vi gift og bor sammen i Østfold. Han er blitt min beste venn, og jeg har endelig blitt min beste versjon!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.